Black Kale s.r.o.

Ruční výroba – kvalitní a zdravé suroviny – výjimečná chuť. To jsou body, které spojují filozofii (Black Kale) a raw / vegan dezerty, či jiné připravované poctivé produkty, z přirozených surovin s láskou a originální recepturou.

Firma působí od roku 2015. Založili ji životní partneři Daniel a Andrea po cestování ve státech, Kanadě a Indonésii. V Hněvošicích u Opavy vybudovali lisovnu, a jako první v ČR začali lisovat čerstvé bio lisované šťávy za studena, z kterých připravovali nadčasové očistné detox a půstové programy na šťávách. Ve stejných prostorech se tvořily také první raw vegan dezerty. 

slavnostní otevření Black Kale v Hněvošicích

Největším krokem však bylo otevření Fresh vegan restaurace Black Kale Bar v Ostravě v roce 2017, kde můžete chutně a zdravě poobědvat a ostatní dobroty zakoupit. Od té doby své působení a sortiment stále rozšiřují.

vegan restaurace ostrava Black kale

V roce 2020 se spolu s kuchaři zaměřili kromě bezlepkových dezertů z raw cukrárny, nebo lisovaných bio šťáv také na veganské burgery z přirozených surovin. Většina z nich neobsahuje sóju, jsou to tedy poctivé rostlinné burgery, které obsahují hlavně jednodruhovou zeleninu. Neobsahují éčka, emulgátory nebo jiné složky, které zkrátka jíst nechcete.

 

A protože milují Bali a Indonésii, tak v poslední řadě dovážíme dobroty z exotického ostrova, přímo z kešu farmy EAST BALI CASHEWS, pro kterou se stali výhradním distributorem. Na farmě se byli podívat a osobně setkali s pracovníky a farmáři v roce 2017. Celý projekt je velmi oslovil, protože má obrovský přesah. Jsou rádi, že nyní můžou svým zákazníkům předat chuťový zážitek z tropických produktů a zároveň podpořit dobrou věc!

 

Kompletní sortiment produktů firmy Black Kale máme tady.

scroll

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení